ANKARA / KEÇİÖREN - Yalçın Eskiyapan Ortaokulu

Satranç Turnuvası İlçe Birinciliği (2014)

Keçiören Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası satranç turnuvasında okul takımımız ilçe birincisi olmuştur.Eren Can TERCANLI(6/C), Emre Ali YAMAN(8/C), Mustafa Tarık ÇINAR(7/C) ve Vahdettin Efe KILINÇ(7/C)´tan oluşan "Satranç Okul Takımımızı" kutluyoruz.

Keçiören Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 01-02/12/2014  tarihlerinde ortaokullar arasında düzenlenen   satranç turnuvasında okul takımımız ilçe birincisi olmuştur.Ödül töreninde madalya ve kupalar Keçiören Kaymakamı Nusret DİRİM tarafından öğrencilerimize takdim edilmiştir. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILIÇGİL, Keçiören Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Müstafa COŞKUN´un katıldığı ödül töreninde öğrencilerimiz elde ettikleri başarı ile okulumuzun adını güzel lanse ettirmişlerdir.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin başarıya ulaşmasında rol oynayan değerli öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.Başarıların devamı dileğiyle.

Yayın: 02.12.2014 - Güncelleme: 28.03.2021 18:52 - Görüntülenme: 1725