ANKARA / KEÇİÖREN - Yalçın Eskiyapan Ortaokulu

İçerikler

May

Okulumuzun "21.YY.BECERİLERİ" adlı eTwinning projesi kapsamında Emine ATAY hocamız, proje takımlarıyla  "Kadına ve Çocuklara Şiddete Hayır De" adlı akrostiş şiiri işbirlikçi metin yazma aracı olan Zumpad uygulamasını kullanarak yazdılar.

Ara

Keçiören Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası satranç turnuvasında okul takımımız ilçe birincisi olmuştur.Eren Can TERCANLI(6/C), Emre Ali YAMAN(8/C), Mustafa Tarık ÇINAR(7/C) ve Vahdettin Efe KILINÇ(7/C)´tan oluşan "Satranç Okul Takımımızı" kutluyoruz.

Ekm

Genel olarak bakıldığında çocukların okul başarısını kendi düzeylerine göre artırmak mümkündür. Bir kişinin eğitimsel anlamda başarısını etkileyen en önemli değişkenler zeka ve özgüven olarak düşünülebilir. Zeka daha çok doğuştan getirilen bireysel özelliktir. Yani çocukluk zekanız neyse ergenlikte de o olur. Ancak zekasını daha iyi kullanan ve kendisini geliştirmek için çaba gösteren aynı zamanda olaylara ilişkin daha çok bağlantılar kurmaya çalışan kişiler varolan zeka potansiyellerini daha verimli kullanabilirler.

T.C. Kimlik,Ad Soyad vb kişisel bilgilerin
açık liste halinde yayınlanması "Kişisel Verilerin
Korunması" Kanununa göre yasaktır.

Ekm

T.C. Kimlik,Ad Soyad vb kişisel bilgilerin açık liste halinde yayınlanması "Kişisel Verilerin Korunması" Kanununa göre yasaktır.