ANKARA / KEÇİÖREN - Yalçın Eskiyapan Ortaokulu

e-Twinning Projemiz: 21. yy becerileri

Teknoloji ile proje temelli öğrenme yöntemini Tersyüz öğrenme yöntemi ile birleştirerek çevresel , küresel ve gündelik sorunlara, problemlere çözüm önerileri üreteceğimiz bir projedir. Sorunlara çözüm önerileri üretirken çağın vazgeçilmezi olan teknolojik eğitim materyallerini (web2.0) etkin olarak kullanacağız. Farklı branşlardan öğretmenler projeye dahil edilerek disiplinler arası bakış açısıyla sorunlara çözüm üretilecektir. Öğrenciler sorunlara, Fen, Matematik, Sosyal bilgiler, Yabancı dil, Beden eğitimi, Din K. ve Ahlak B. gibi derslerin bakış açısıyla çözüm üreteceklerdir. Proje çalışma planı yaklaşık 5 ay sürecektir. Aralık 2021 ayının son haftasında başlayıp Mayıs ayında sona erecektir. Aylık olarak belirlenen sorunlara çözüm üretilecektir.

e-Twinning projesi okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni  Emine Atay ve bir grup 7. Sınıf öğrencisi tarafından yürütülmektedir.

Yayın: 14.01.2022 - Güncelleme: 08.05.2022 20:21 - Görüntülenme: 1011